Σχετικά με εμάς

Είμαστε στο χώρο φροντίδας για τα μαλλιά από το 1997 (NAI 24 χρόνια!). Βοηθώντας τους κομμωτές και τους πελάτες τους να κατανοήσουν πώς ένα καλό προϊόν για τα μαλλιά θα επηρεάσει τα μαλλιά τους, πώς να επιλέξουν, πώς να χρησιμοποιήσουν και τελικά πώς να βελτιώσουν τη συνολική κατάσταση των μαλλιών και το στυλ τους.

 

Μέσα από το ταξίδι μας, βοηθήσαμε πολλά κομμωτήρια να αυξήσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν και να προωθούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας μαλλιών μέσω της εκπαίδευσης, της γνώσης και της έμπνευσης.

Μέσω αυτής της εμπειρίας και λόγω των συνθηκών του κοροναϊού, όπου τα κομμωτήρια είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας, σκεφτήκαμε την παρουσία στο Διαδίκτυο ως έναν τρόπο για να

μένουμε συνδεδεμένοι με ανθρώπους που νοιάζονται για τα μαλλιά τους και θέλουν επαγγελματική συμβουλή για να επιλέξουν τα σωστά ποιοτικά προϊόντα για να αναδείξουν τα μαλλιά τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ωφελήσουμε περισσότερους ανθρώπους στους οποίους τα μαλλιά μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στη ζωή τους.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιλέγουμε μόνο μάρκες και προϊόντα που εμείς δοκιμάσαμε και εμείς έχουμε μια θετική θεώρηση γι'αυτές και πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μαλλιά των πελατών μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες κομμωτικής και ψηφιακής τεχνολογίας.
Ελπίζουμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ανθρώπους που χρειάζονται λύση για τα μαλλιά ή το τριχωτό της κεφαλής ή απλώς θέλουν ένα καλό σαμπουάν για τα μαλλιά τους!

Μέσω αυτού του ταξιδιού θα θέλαμε να σας ακούμε στη διαδρομή!


Θερμούς χαιρετισμούς,
Theo M.

hairmind.gr