Σχετικά με εμάς

Είμαστε στο χώρο των καλλυντικών και της φροντίδας για τα μαλλιά από το 1995 (28 χρόνια;). Βοηθώντας τους φαρμακοποιούς, τους κομμωτές και τους πελάτες τους να κατανοήσουν πώς ένα καλό προϊόν για τα μαλλιά θα επηρεάσει τα μαλλιά τους, πώς να επιλέξουν, πώς να χρησιμοποιήσουν και τελικά πώς να βελτιώσουν τη συνολική κατάσταση των μαλλιών και το στυλ τους.

 

Μέσα από το ταξίδι μας, βοηθήθηκαν πολλά κομμωτήρια να αυξήσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν και να προωθούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας μαλλιών μέσω της εκπαίδευσης, της γνώσης και της έμπνευσης.

Σκεφτήκαμε την παρουσία στο Διαδίκτυο ως έναν τρόπο για να

μένουμε συνδεδεμένοι με ανθρώπους που νοιάζονται για τα μαλλιά τους και θέλουν επαγγελματική συμβουλή για να επιλέξουν τα σωστά ποιοτικά προϊόντα για να αναδείξουν τα μαλλιά τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ωφεληθούν περισσότεροι άνθρωποι στους οποίους τα μαλλιά μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στη ζωή τους.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος επιλέγονται μόνο μάρκες και προϊόντα που δοκιμάστηκαν και υπάρχει μια θετική θεώρηση γι' αυτές και πιστεύεται ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μαλλιά με θετικό τρόπο.

Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες κομμωτικής και ψηφιακής τεχνολογίας.
Ελπίζεται να εξυπηρετηθούν καλύτερα άνθρωποι που χρειάζονται λύση για τα μαλλιά ή το τριχωτό της κεφαλής ή απλώς θέλουν ένα καλό σαμπουάν για τα μαλλιά τους!


Θερμούς χαιρετισμούς,
Theo M.