ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ELASTICIZER ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ELASTICIZER ΣΑΣ

Η Elasticizer, η εικονική προ-λουσίματος μάσκα, είναι η πιο ευέλικτη από τις αγωγές περιποίησης μαλλιών. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε πιο απαλά, ζωντανά, λαμπερά μαλλιά. Είτε έχετε μια ώρα για να την αφήσετε να λειτουργήσει σε βάθος, είτε μόνο λίγα λεπτά, ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δική σας.

Βοήθεια! Δεν έχω 20 λεπτά για μάσκα μαλλιών. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Elasticizer;

Ναί! Εάν δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας μια εξαιρετικά γρήγορη θεραπεία. Η Elasticizer γεμίζει με υγιή έλαια που αρχίζουν να εισχωρούν στον άξονα των μαλλιών σας μετά από μόλις 3 λεπτά. Δοκιμάστε μια γρήγορη θεραπεία μερικές φορές την εβδομάδα και σίγουρα θα δείτε τα οφέλη.

Ωστόσο, η Elasticizer εφαρμόζεται καλύτερα πριν από ένα συνηθισμένο λούσιμο των μαλλιών για 20-30 λεπτά. Εάν αισθάνεστε πιεσμένες από χρόνο, δοκιμάστε το multitasking ενώ τη χρησιμοποιείτε! Η μάσκα λειτουργεί πραγματικά καλύτερα αν μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια ζεστασιά στο κεφάλι σας ενώ βρίσκεται στα μαλλιά σας. Εφαρμόστε την ενώ κάνετε μια προπόνηση, περπατάτε με το σκυλί σας, τρέχετε για τα δώρα του Σαββατοκύριακου ή βρίσκεστε σε ατμόλουτρο. Ή, συνδυάστε τη με μια δόση χαλάρωσης: ζωγραφίστε τα νύχια σας, διαβάστε μερικά κεφάλαια του βιβλίου σας ή παρακολουθήστε το τελευταίο boxset.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την Elasticizer πριν από το κρεβάτι, στη συνέχεια, φορέστε ένα πλαστικό σκουφάκι του ντους και αφήστε τη να κάνει τη δουλειά της ενώ κοιμάστε.

Περιμένετε, μπορώ πραγματικά να κοιμηθώ μαζί της;

Μπορείτε! Εάν είστε κάποια που προτιμά να λούζεται το πρωί, τότε μπορεί να είναι πιο βολικό να εφαρμόζετε την Elasticizer πριν από το κρεβάτι. Είναι καλή ιδέα να τυλίξετε τα μαλλιά σας σε ένα τουρμπάνι μικροϊνών όλη τη νύχτα για να τα διατηρήσετε ωραία και ασφαλή. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά, λούστε και βάλτε μαλακτική κανονικά την επόμενη μέρα. Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, λούστε δύο φορές.

Υπάρχει σωστός τρόπος εφαρμογής της Elasticizer;

Η Elasticizer λειτουργεί καλύτερα σε βρεγμένα μαλλιά. Σας συνιστούμε να βάζετε τη βούρτσα μαλλιών σας κάτω από τη βρύση και να βουρτσίζετε ή χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ψεκασμού νερού ή απλά τοποθετήστε το κεφάλι σας κάτω από το ντους για ένα δευτερόλεπτο. Αλλά μην αφήνετε τα μαλλιά σας να στάζουν βρεγμένα - στραγγίξτε το περρίσιο το νερό.

Ξεκινήστε να εφαρμόζετε την Elasticizer σας από τα μεσαία μήκη έως τα άκρα, φροντίζοντας να στοχεύσετε τα πιο ξηρά μέρη των μαλλιών σας. Μπορείτε να την εφαρμόσετε μέχρι την περιοχή της ρίζας εάν τα μαλλιά σας είναι χρωματισμένα ή εάν αισθάνεστε ότι χρειάζετονται ενυδάτωση.

 

Βάλτε ένα πλαστικό σκουφάκι ντους ή τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια ζεστή πετσέτα και στη συνέχεια, αφήστε την Elasticizer για 20-30 λεπτά πριν λουστείτε καλά. Μπορείτε να την αφήσετε για περισσότερο εάν έχετε χρόνο. Η Anabel Kingsley,η Brand President μας και Τριχολόγος, αφήνει τη δική της για τουλάχιστον μία ώρα.

Πόσο παχειά πρέπει να είναι η εφαρμογή; Μπορώ να χρησιμοποιήσω πάρα πολύ;

Η συμβουλή μας είναι να ξεκινήσετε με μία μικρή ποσότητα και να προσθέσετε περισσότερα αν το χρειάζεστε. Εάν αισθάνεστε ότι η Elasticizer πραγματικά απορροφάται και εξαφανίζεται, συνεχίστε να εφαρμόζετε περισσότερο έως ότου τα μαλλιά σας γίνουν ολισθηρά και καλυμμένα με το προϊόν. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ! Τα μαλλιά σας θα απορροφήσουν μόνο όσο χρειάζεται και θα απομακρύνετε με το λούσιμο κάθε περρίσιο . Όσο πιο εκτός φόρμας και ξηρά είναι τα μαλλιά σας, τόσο περισσότερη Elasticizer θα απορροφήσουν.

Πόσο συχνά πρέπει να τη χρησιμοποιώ;

Η Elasticizer χρησιμοποιείται καλύτερα τακτικά, έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι επωφελούνται από τη θεραπεία τους μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη χρήση - αλλά όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείτε, τόσο καλύτερα θα γίνουν τα μαλλιά με την πάροδο του χρόνου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Elasticizer αντί του μαλακτικού;

Η Elasticizer έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνεται με το σαμπουάν, οπότε για τους περισσότερους τύπους μαλλιών είναι πολύ βαρειά μόνο για να ξεπλυθεί. Ωστόσο, εκείνες με πολύ σγουρά μαλλιά μερικές φορές αισθάνονται ότι λειτουργεί καλά όταν χρησιμοποιείται ως μαλακτικό μετά το σαμπουάν και μπορούν πραγματικά να τιοασεύσουν και να απαλύνουν το φριζάρισμα.

Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να κάνω styling στα μαλλιά μου;

Ναί! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πολύ μικρή ποσότητα ως προϊόν styling ή φινιρίσματος. Η Elasticizer είναι υπέροχη στα σγουρά μαλλιά και σε κοντύτερα στυλ (και στα μαλλιά των ανδρών), αλλά μόνο μια μικρή ποσότητα!

(πηγή: www.philipkingsley.co.uk)
Back to blog